Nyheder

Besøg Kina Ningbo International Stangery Fair den 27. - 29. marts 2024
Slip tid: 2024-04-09 14:44:07  Hits: 3

ae3063fb4f77d98ae3534e31cef2eff.png


l\\ rooking tilbage på vores besøg i Kina Ningbo International Stationery Fair 2024, vi var fulde af inspiration og spænding. Udstillingen var et pulserende udstillingsvindue for kreativitet, innovation og denyeste tendenserin papirvarerindustrien.


we havde mulighed for at udforske en lang række papirprodukter, Fra klassiske essentials til at skæreedge -design. Mangfoldigheden af ​​udstillere og deres produkter imponerede os og inspirerede mig til at bringenye ideer til mit eget arbejde.-


in tilføjelse,netværksmulighederne på showet er uvurderlige. Vi forbinder med branchefolk for at udveksle ideer og få indsigt i den fremtidige retning på det brevpapirmarked. Disse interaktioner udvidede bestemt vores professionellenetværk og gav mignye perspektiver.


overall, vores erfaring på Ningbo International Stationery Fair var berigende og oplysende. Vi er ivrige efter at anvende den viden og inspiration, der er opnået fra denne begivenhed i mine egne bestræbelser, og vi ser frem til at deltage i fremtidige udstillinger og fortsætte med at lære og vokse i denne dynamiske industri.

Tidligere: Artisan of Memories

Næste: No